Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest is een jaarlijks hoogtepunt voor de kinderen van ons dorp op de laatste zondag van november. Wij verwelkomen de Sint en zijn talrijke Pieten op de parking van de Colruyt St. Antonius om 14u15. De Sint neemt daar graag even de tijd om de kleine spruiten te begroeten en eventuele tekeningen of wensbrieven in ontvangst te nemen. Om 14u30 vertrekt de Sint in stoet naar de kleuterschool Antoontje, begeleid door politie, harmonie en gevolgd door heel veel kinderen en hun ouders.

In de Kleuterschool Antoontje nemen de kinderen plaats vlak voor het podium, de ouders nemen plaats achteraan in de zaal of in de cafetaria. Om 15u30 genieten de kinderen van een lekkere wafel en een drankje in afwachting van de kindershow. Deze show varieert regelmatig. Om 16u30 eindigt de kindernamiddag en krijgt ieder kindje nog een zak met mooie geschenkjes van de Sint.

Tijdens en kort na de show kunnen de ouders genieten van een drankje en/of een smakelijke verse pannenkoek in onze cafetaria. Op het einde van de kindernamiddag komen de kinderen via de cafetaria naar de uitgang. Op de speelplaats is er toezicht na de show. 

Dit evenement wordt mede tot stand gebracht door de sympathieke medewerking van onze plaatselijke scholen.

Previous slide
Next slide

Inschrijvingen
 
  • Inschrijven kan via onderstaande knop.
  • Inschrijvingen kosten 5 € per kind, volwassenen hoeven niet te betalen.
  • Gelieve het ontvangen ticket afgedrukt mee te geven met je kind.
  • Inschrijven ter plaatse op 26 november ook mogelijk. Let op beperkt aantal inschrijvingen!   
  • Momenteel ervaren wij problemen met het versturen van bestelde tickets naar een Gmail-adres, daarom vragen wij om bij voorkeur geen bestelling te plaatsen met een Gmail-adres. Sorry voor dit ongemak!